• Chlorella

  Chlorella: de multivitamine van moeder natuur
  • Chlorella bevat alle vitamines (behalve vitamine D)
  • Veel mineralen (waaronder veel calcium en ijzer)
  • Aminozuren, enzymen, vetzuren (vooral veel omega 3)
  • Essentiële eiwitten, sporenelementen en antioxidanten.

Chlorella

Chlorella is een eencellige groene zoetwateralg. Ze leven al ongeveer 2,5 miljard jaar op onze planeet. Chlorella bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan chlorofyl; De groene kleurstof in de bladeren van de planten waarmee ze zonlicht opvangen en omzetten in energie.

Honger uit de wereld met Chlorella?

Honderd jaar geleden ontdekten wetenschappers dat Chlorella een ongelooflijk rijke bron van voedingsstoffen was. Chlorella bevat alle vitamines (behalve vitamine D), veel mineralen (waaronder veel calcium en ijzer), aminozuren, enzymen, vetzuren (vooral veel omega 3), essentiële suikers, eiwitten, sporenelementen en antioxidanten. Toen werd gedacht dat chlorella de honger zou elimineren, omdat chlorella razendsnel groeit: het zeewier verdubbelt elke 10 uur! Er was echter een probleem: algen waren niet verteerbaar voor ons spijsverteringsstelsel, dus voedingsstoffen konden niet worden opgenomen. Dit probleem werd in 1975 eindelijk opgelost in Japan, waardoor de algen beschikbaar kwamen voor menselijke consumptie.

Chlorella blijft lang gezond en energiek

Aan de ene kant is Chlorella daarom een ​​rijke bron van vitale voedingsstoffen die wij als vrouwen in onze huidige samenleving hebben met alle industriële voedingsmiddelen die we zo vaak en zo vaak missen. Alleen al om die reden is het een waardevol superfood. Maar dat is niet het enige. Chlorella bevat ook grote hoeveelheden DNA en RNA. Dit zijn stoffen (nucleïnezuren) in uw lichaam die belangrijke informatie bevatten over de structuur en functie van alle cellen in uw lichaam. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van deze weefsels langzaam af. Deze daling wordt geassocieerd met artritis, kanker, hart- en vaatziekten en dementie. Chlorella zorgt ervoor dat deze stoffen terugkeren naar het vereiste niveau, zodat de kwaliteit van de celvorming kan worden verhoogd. Dit kan onder andere het verouderingsproces vertragen.

Chlorella bevat een unieke stof die alleen voorkomt in Chlorella en wordt daarom Chlorella Growth Factor (CGF) genoemd. Deze stof zorgt ervoor dat de algen zich zo snel kunnen vermenigvuldigen. In het menselijk lichaam draagt ​​deze stof bij aan een snel herstel van de cellen en weefsels van ons lichaam.

Chlorella bevat de hoogste hoeveelheid chlorofyl van alle voedingsproducten. Chlorofyl kan helpen uw bloed, spijsverteringsorganen, inclusief uw darmen, gezond te houden en uw lever en nieren te ondersteunen. Het helpt je darmflora te herstellen. Zeer belangrijk Vergeet niet dat uw darmen het hart van uw gezondheid zijn.

 • Verschil tussen spirulina en chlorella
 • Verschil tussen spirulina en chlorella

  Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide:
  • Chlorella bevat meer chlorofyl is en een sterkere ontgifter dan spirulina
  • Spirulina bevat meer eiwitten en vetzuren dan chrorella
  • Chlorella bevat meer bèta-caroteen dan spirulina
  • Spirulina bevat fycocyanine, een krachte antioxidant

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker juist werkt.